Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Изложение на чай София 2018 - FESTEAVAL

На 16, 17 и 18 февруари ще се проведе първото за България Изложение на чай - FesTEAval. Събитието ще бъде в Изложбената зала на ЦУМ. Нека заедно избягаме от студа и си подарим по една гореща чаша от любимия чай, а защо не две чаши. Спрете за момент и се насладете на вкуса, на топлината и на щастието. Стоплете не само организма, а и душата си.

Идеята е да се създаде уютна, магическа атмосфера, събирайки на едно място десетки изложители на чай и продукти пряко свързани с консумацията на чай, между които бутикови вносители и производители , както и утвърдени брандове.
Виждайки че напоследък чаят все по-малко се асоциира с боледуване, а го свързваме със здраве, искаме всеки гост на изложението да се стопли с чаша чай, докато се запознава с разнообразието от продукти, представени от нашите изложители.
Ще бъде представена културата на консумацията на чай, като се организират чайни церемонии, характерни за различни точки на света. Освен разнообразни култури и традиции, ще бъдат проведени лекции и демонстрации по различни теми като история на чая, различни специфични видове чай и начини за приготвяне и много други.
Входът за гости на FesTEAval е свободен. Целта на изложението е съчетанието между топлина, култура и вкус да достигне до максимален брой хора.
Съобщи Тони Милчева