Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Велинград води по номинации в Балканските награди за туризъм

 5-звездният комплекс Arte Spa & Park Hotel щурмува статуетките

Най-новата перла в короната на СПА столицата на Балканите - Велинград, 5-звездният комплекс Arte Spa & Park Hotel, получи номинация за третото издание на Balkan Awards for Tourism Industry 2017.

 Церемонията ще се състои на 5.12. 2017 г. от 20 ч. в хотел Premier Best Western София, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.
Хотелът е разположен в подножието на гората, сред дивна гледка и уникална природа, в район на бризове с чист въздух и висока йонизация. Arte Spa & Park Hotel - Велинград разполага с 126 модерно обзаведени помещения за настаняване, а заведенията на територията пленяват с неповторима атмосфера, разнообразие от напитки и добра храна. Освен за ценителите на най-изтънчените кулинарни шедьоври, е предвидено и меню за последователите на здравословното и биосъобразно хранене. На територията на комплекса има ресторант – Villa Maria, лоби бар - Moët & Chandon, Уиски бар Arte. Освен за релакс, хотелът е изключително подходящ за всякакви събития и мероприятия. Кино салон, бизнес център, зала за обучения или презентации, а конферентните зали на Arte Spa & Park хотел са подходящи за всеки тип събитие, благодарение на функционалната си архитектура.
Най-голямото богатство на хотела е ARTE SPA - разполагащ с вътрешна и външна зона, ширещи се на 1500 кв.м.
Освен разнообразие от процедури, зоните предлагат грижи за красотата и за здравето. Вътрешна част предоставя голям и малък басейн, излаз от вътрешен към външен басейн чрез топла връзка, джакузита, различни сауни, парни бани, масажно студио, фитнес, салон за красота и куп други глезотии. Външна част е с два басейна, Руска къща с руска баня, зала за хранене и печка на дърва, контрастни топила, джакузи и други услуги.
Световни експерти, начело с Посланика на мира Хитоси Хирано, ще оценават номинациите в конкурса.