Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Пловдив конкурира Дубай по луксозни мегапроекти

 Уникален комплекс с огромна корона краси града под тепетата

Мегарпроект с разгърната застроена площ 37 075 кв.м., състоящ се от 8 сгради, от които 7 жилищни и с огромна корона на покрива е гордост за пловдивчани, съобщават организаторите на седмото издание на Строителните Оскари ВИП Комюникейшън.

Международно жури от експерти и инвеститори от Италия, Англия, Русия и Eвропейския икономически сенат ще оценява участниците в годишните награди за луксозно строителство, архитектура и дизайн LUXURY PROPERTY AWARDS 2017.
Церемонията ще се състои на 1.11.2017 г. в хотел Best Western Premier в София.
Пловдив е на път да се превърне в лидер в луксозното строителство с новите проекти, които променят облика на града.
Новият жилищен комплекс "Корона", разположен на бул. "Пещерско шосе" в гр.Пловдив, включва изграждането на 365 бр. апартамента, подземни и надземни паркоместа и търговски обекти на партерно ниво (фитнес, банка, детски център и др.),
В истинска забележителност на града се превръща уникален пентхаус, който ще заема цели 400 квадрата в най-високата точка от комплекса, като там е стилизираната корона, дала името на проекта.
Комплексът се изгражда на няколко етапа - 4 от жилищните сгради вече са с АКТ 16, а до декември 2017 г. предстои въвеждане в експлоатация и на останалите 3 сгради.
Във всички изградени от „Стройколукс“ ООД комплекси в гр.Пловдив („Тракия Каза“, "Тракия Плаза", "Райски кът 2" и "Райски кът"), така и в новият КОРОНА, фирмата залага на високия клас материали.
„Стройколукс“ ООД е дружество, основано през есента на 2004 г., и има своите строго определени инвестиционни цели - Да създава ДОМОВЕ, а не просто апартаменти.
Досегашни носители на престижните призове са най-големите строителни компании у нас – Бигла III, БОРД, ФИЛТО С, БАРАЖ Груп, Джи Пи Груп, Енергоремонт Холдинг АД, Шарлопов Груп, Перфект Груп, Трейс Груп, Шарлопов Груп, Арт Е Строй, големи и малки общини, Столичните метростанции и др.
Цеременоията ще популяризира инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP Academy България.