Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Най-голямата очна клиника на Балканите с номинация от Медицинските Оскари

 Най-модерната и най-голямата очна клиника на Балканите - "Вижън", която ежедневно приема повече от 150 пациенти, получи номинация от партньорите на Националните Медицински Награди.
От създадената през 2003 г. клиника „Вижън“ израсна модерен лазерен център, оборудван с последните достижения в офталмологичната наука – от огромния брой нови диагностични апарати, през съвременните лазери до „космическите“ машини за очна хирургия. 

Високотехнологичната база и екипът от очни специалисти, обучени да работят с нея, дават шанс на българския пациент да бъде диагностициран и лекуван като гражданите на развитите държави в Европейския съюз.
Наред с иновативната апаратура и подготвените специалисти, грижата за пациента и осигуряването на комфорт по време на лечението му, е задължително поведение и отговорност на целия екип на клиниката.
"Изградената и действаща социална програма за подпомагане на хората в неравностойно положение, както и за децата от Детските SOS селища, е наше ежедневие и съпричастие към нуждаещите се.
Привилегия за „Вижън“ са честите посещения на изявени очни специалисти от Европа и света, които безрезервно споделят опит и иновации в обучението на нашите специалисти и са възможност да сверим „часовниците“ с първенците. А най-голямата награда за искрените усилия и високия професионализъм на целия екип е новата сграда на клиниката", споделят медиците от "Вижън".
Голямата награда за цялостен принос в развитието на медицината, която ще бъде връчена по време на церемонията за Медицинските Оскари, ще отличи постиженията на академик д-р Богдан Петрунов, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.
Третото издание на годишните награди National Medical Awards 2017 подкрепя националната кампания "Не на насилието", която възниква в отговор на зачестилата агресия срещу лекари в цялата страна. Информационната кампания е по инициатива на Български лекарски съюз в партньорство с пациентски организации „Заедно с теб“.