Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Морските Оскари с фокус върху разнообразието - от бутиковите бижута до семейните оазиси

 Третото издание на Морските Оскари отново ще фокусира вниманието върху разнообразието, което нашето Черноморие предлага на туристите. Домакин на церемонията, която ще се проведе на 28 юли на сцената на Амфитеатъра, е най-бързо развиващия се морски град – Приморско, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън. 

Наред с младежките зони за забавление и семейните оазиси, курортите ни предлагат и бижута за ценители. Едно от тях е Бутик Апарт Хотел Версис - бутиков хотел, изграден в спокойната част на Слънчев Бряг, предлагащ на своите гости възможността да се насладят на луксозна обстановка и спокойна атмосфера, близо до брега на морето. Със своя уникален интериорен и екстериорен дизайн, той се отличава на фона на стандартните хотели.
Слънчев бряг влиза в номинациите и с характерните за курорта зони за забавление - и то със своята легенда The Corner Bar & Dinner. Това е единственото заведение, което вече 14 години е във вихъра на нощния живот в Черноморската столица на забавленията. През всички години концепцията на заведението е непроменена - качеството на обслужване и емоция за клиента са от първостепенно значение.
Мениджърите на хотели с рекордни оценки в Вooking също получиха номинация от Морските Оскари.
Една от най-важните категории - Хотелски мениджмънт, е провокирана от настоящия летен сезон, който постави на изпитание професионализма на мениджърите. С номинацията на мениджъра на апартаментен комплекс Вила Византия в Созопол - Василена Стефанова, тази еволюция е повече от видима - само за 3 години под нейно ръководство е изграден екип, а днес резултатът е налице - оценката в Вooking вече е 9.1 /превъзходен/.
Културният туризъм в морския ни регион също е в номинациите на Морските Оскари. Феновете на поп и джаз музиката препълват плажната ивица за музикалния фестивал Sozopol Fest, а хотелски комплекс Blue Orange е домакин на музикалното шоу.
Отличникът в Booking - хотел „Мирамар“, разположен на метри от плаж Каваците, също получи номинация от третото издание на престижните награди. Сред номинираните е и най-големият хотелиерски оператор в България - туристически холдинг "Виктория Груп", основан през 1996 г. .
Церемонията е под патронажа на Община ПРИМОРСКО, която и това лято стартира рано туристическия сезон с препълнени хотели, с десетки културни и спортни събития. Един от водещите хотели в града - комплекс "Сънрайз", е сред номинираните за престижните статуетки. Освен, че няма конкуренция по природен ресурс - разположен е на цели 4 500 кв. м., 3 хиляди от които зеленина, той предлага и куп услуги за своите гости. Заслужена номинация получи един от най-предпочитаните ресторанти на Черноморието - Мусони Fish&Wine в Слънчев бряг.
След серия от златни медали от международни конкурси талантливата 8-годишна варненка - София Иванова, получи заслужена номинация за Откритие на годината от третото издание на Marine Lifestyle Awards 2017. Конкурсът подкрепя идеите за по-добро качество на живот, здраве и свободно време и ще отдаде нужното внимание на успешните постижения в Лайфстайл индустрията, която дори в период на криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира качества и просперитет.