Банер
Мениджърите на хотели с рекордни оценки в Вooking с номинация от Морските Оскар

 Мениджърите на хотели с рекордни оценки в Вooking получиха номинация от Морските Оскари, съобщава ВИП Комюникейшън. Церемонията ще се проведе на 28 юли на сцената на Амфитеатъра в най-бързо развиващия се морски град – Приморско.
Една от най-важните категории - Хотелски мениджмънт, е провокирана от настоящия летен сезон, който постави на изпитание професионализма на мениджърите. На тях бе възложена отговорността за реализиране на еволюцията на туристическите продукти у нас, с което да доведат и до цялостна промяна на туристическия имидж на България. 

С номинацията на мениджъра на апартаментен комплекс Вила Византия в Созопол - Василена Стефанова, тази еволюция е повече от видима - само за 3 години под нейно ръководство е изграден екип, в който комуникацията, доверието и високото качество на предлаганата услуга бяха ключови елементи за успеха на туристическия продукт, предлаган в хотела. И през 2017 г. резултатът е налице - оценката в Вooking вече е 9.1 /превъзходен/.
Василена Стефанова е завършила Икономика на туризма, специалност Международен туризъм и магистър по Здравен мениджмънт. Зад гърба си има над 30 години опит в хотелиерството. "През 2014 г. приех предизвикателсвото да управлявам апартаментен комплекс „Вила Византия“ - най-после имах възможността да приложа различни западнo- европейски практики и да ги адаптирам към българската туристическа действителност, което доведе до успеха", споделя г-жа Стефанова.
През тази година екипът й стартира нов проект - “Зелен ключ", който ще допринесе за устойчивото развитие на хотелския бизнес и опазването на околната среда. Вила Византия започва и експериментално използване на виртуалната реалност към хотелската услуга, което ще предостави на туристите нов поглед към родното Черноморие и забележителности.
Културният туризъм в морския ни регион също е в номинациите на Морските Оскари. Феновете на поп и джаз музиката препълват плажната ивица за музикалния фестивал Sozopol Fest, а хотелски комплекс Blue Orange е домакин на музикалното шоу.
Отличникът в Booking - хотел „Мирамар“, разположен на метри от плаж Каваците, също получи номинация от третото издание на престижните награди. Сред номинираните е и най-големият хотелиерски оператор в България - туристически холдинг "Виктория Груп", основан през 1996 г. .
Церемонията е под патронажа на Община ПРИМОРСКО, която и това лято стартира рано туристическия сезон с препълнени хотели, с десетки културни и спортни събития. Един от водещите хотели в града - комплекс "Сънрайз", е сред номинираните за престижните статуетки. Освен, че няма конкуренция по природен ресурс - разположен е на цели 4 500 кв. м., 3 хиляди от които зеленина, той предлага и куп услуги за своите гости. Заслужена номинация получи един от най-предпочитаните ресторанти на Черноморието - Мусони Fish&Wine в Слънчев бряг.
След серия от златни медали от международни конкурси талантливата 8-годишна варненка - София Иванова, получи заслужена номинация за Откритие на годината от третото издание на Marine Lifestyle Awards 2017. Конкурсът подкрепя идеите за по-добро качество на живот, здраве и свободно време и ще отдаде нужното внимание на успешните постижения в Лайфстайл индустрията, която дори в период на криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира качества и просперитет.