Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Българите предпочитат зелените ни морски хотели с вкусна храна и добър сервиз

Отличникът в Booking - хотел „Мирамар“, разположен на метри от плаж Каваците, получи заслужена номинация от третото издание на Морските Оскари. Церемонията Marine Lifestyle Awards 2017 ще отличи най-успешните компании в морския на 28 юли 2017 г. от 19 ч. на сцената на Амфитеатъра в град Приморско.

С оценката си в най-голямата световна мрежа за резервации хотелът е сред водещите и най-предпочитани места за настаняване по родното Черноморие не само от българските, но и от чуждите туристи.
Формулата за успеха в морския туризъм е - топло посрещане и гостоприемство в хотел "Мирамар", завидно местоположение - в местността „Каваци“, в близост до зелена гора, само на 50 метра от морския бряг. Плажът е покрит с фин, златен пясък, заливът е плитък и безопасен. Хотелът впечатлява с модерна архитектура, а на територията му има куп от екстри - басейн за възрастни и деца, детски център, детска площадка, ресторант, бар басейн, лоби бар. Разполага с 200 легла, разпределени в съвременна, четириетажна сграда.
Основният ресторант печели туристите с перфектна кухня с изискана обстановка, балансирано меню и специална селекция от вина.
"Мирамар" впечатлява и с професионален мениджмънт и персонализирано 24 часово обслужване на туристите с цел създаване на добър имидж за България.
Заслужена номинация от Морските Оскари получи и най-големият хотелиерски оператор в България - туристически холдинг "Виктория Груп". Холдингът "Виктория Груп" е основан през 1996 г. Портфолиото му включва 4 и 5-звездни хотели, привличащи туристи в топдестинациите на България.
Третото издание на престижните награди е под патронажа на Община ПРИМОРСКО, която и това лято старира рано туристическия сезон с препълнени хотели, с десетки културни и спортни събития.
Един от водещите хотели в града - комплекс "Сънрайз", е сред номинираните за престижните статуетки. Освен, че няма конкуренция по природен ресурс - разположен е на цели 4 500 кв. м., 3 хиляди от които зеленина, той предлага и куп услуги за своите гости.
Заслужена номинация получи един от най-предпочитаните ресторанти на Черноморието - Мусони Fish&Wine в Слънчев бряг.
Концепцията на Мусони е позната на ценителите от два водещи ресторанта в Пловдив - "Хемингуей" и "Мемори".
Конкурсът Marine Lifestyle Awards 2017 подкрепя идеите за по-добро качество на живот, здраве и свободно време и ще отдаде нужното внимание на успешните постижения в Лайфстайл индустрията, която дори в период на криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира качества и просперитет.