Банер
IVY & NEGY - ВОДЕЩИ НА BG MUSIC FESTIVAL

Водещи на първото издание на националния музикален фестивал за модерна комерсиална БГ музика - BG Music Festival са IVY и NEGY. Форумът се проведе в град Сандански, като на 9 юни бе Конкурсната вечер, а на 10 юни се състоя Галавечерта.

Ива Атанасова IVY е доказан водещ и журналист с богат опит. През последните 10 години работи в едни от най-рейтинговите предавания в трите най-големи национални телевизии в България - NOVA TV, bTV и TV7. В музикалния бизнес тя е позната като хип-хоп и R&B артист-изпълнителка с редица успешни проекти зад гърба си, осъществени в колаборации с едни от най-изявените рапъри в историята на съвременната комерсиална БГ музика, като KRISTO, DIM4OU и други. IVY е и най-актуалният моден стилист в шоубизнеса, собственик на бюти агенция, носеща името на сингъла й с DIM4OU. Ива се грижи лично за външния вид, визията и красотата на популярни личности у нас.
Филип Петров NEGY е рап изпълнител, добил популярност с групата си FARS. Зад гърба си имат три албума, участвали са на престижни международни фестивали в Букурещ и Белград и са подгрявали концерти на световните звезди. NEGY е познат и като водещ на сутрешния блок на музикалната телевизия ММ.
Организатори на BG Music Festival са BG Music Channel, Music Media Cluster и Община Сандански.

Съобщи Тони Титянова