Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Любимият салон на звездите е сред кандидатите за Лайфстайл Оскарите

Любимият уелнес салон на бизнес елита и на родните звезди - TERRA SPA, е сред кандидатите за престижните статуетки от годишните награди за лайфстайл индустрията. Церемонията ще се състои на 10 май 2017 от 20 ч. в Best Western Hotel Expo.
Тематично обзаведените зали създават усещане за уют и уникално преживяване, а квалифициран персонал се грижи за индивидуалните изисквания на всеки гост в салона. Козметичните процедури за тонизиране и подмладяване са сред най-търсените услуги в TERRA SPA.

Специалните SPA ритуали на изключителни френски марки, използвани в най-добрите SPA центрове в света са допълнително удоволствие за посетителите. Салонът разполага също с фитнес и боксова зала.
"Terra Spa беше моя мечта. Преди четири години стана реалност с помоща на моето семейство и на екипа, с който работихме усилено, за да постигнем това, което центърът представлява днес. Още от самото начало идеята беше да създадем малко и уютно място, където нашите клиенти да се чувстват като у дома си. Отне ни две години да построим и още толкова, за да разработим място за лоялни клиенти, които днес вече може да кажем, че са част от нашето голямо семейство!", признава Йоанна Бонева, собственик на луксозния салон
Един от лидерите в козметичната индустрия - РЕФАН България, влиза в надпреварата за годишните награди LIFESTYLE Awards 2017. Церемонията ще се състои на 10 май 2017 от 20 ч. в Best Western Hotel Expo.
Българският бранд РЕФАН, който вече получи международно признание и световен пазар, като се наложи с качеството си, атрактивна франчайзинг концепция и със стотици магазини в цял свят, също получи заслужена номинация за Лайфстайл Оскарите.
Сред кандидатите за статуетките е и едно от бижутата на София, в което може да срещнем не само български шампиони, но и светила от световната спортна сцена - спортен център "ПУЛЕВ".
Събитието ще подкрепи инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България. През 2015 и 2016 г. почетните плакети и статуетки бяха връчени от ресорни депутати и министри.