Банер
ДЕЦА НА ЗАГИНАЛИ ПОЛИЦАИ ПЕЯТ НА ЕДНА СЦЕНА С МАРИЯ ИЛИЕВА

 С песните от нашумелия мюзикъл „Мамма миа” и с магията на великолепните български гайди Дворецът на културата и спорта във Варна дава старт на второто издание на Благотворителния Национален Фестивал „Завинаги с нас” – „Деца помагат на деца” 7 май, неделя, 18.00 ч

Националният Фестивал „ЗАВИНАГИ С НАС” е благотворителна кампания на Форум „Възможност за бъдеще” в подкрепа на децата на служители от системата на МВР, загинали или пострадали при изпълнение на служебния си дълг.
Със събраните средства от благотворителните концерти се организират всяка година детски летни лагери, като целта е да се зарадват всичките 114 деца, останали без бащи от цяла България.
В благотворителната кауза на второто издание на Фестивала се включват цяла плеяда артисти, които обещават да изправят на крака зрителите на Двореца.

Към уникалните актьори от Варненската детско-юношеската опера и песните на „АББА” се присъединяват и невероятният гайдарски състав „Диньо Маринов”, прекрасните малки балерини от ОДК-Варна на Бистра Бъчварова, мащабната витрина на международно известната Фолклорна школа „Колеви”, завладяващата демонстрация на Варненския полицейски карате джу джицу клуб, участниците от ХФактор трио „Парадайс”, както и фееричните изпълнения на поул денс.
Със свои изпълнения на сцената излизат и децата от кампания „Завинаги с нас”. В деня, в който остават без любимия татко, те разбират, че раздялата се случва.
Но и знаят, че повече никога не трябва да се предават. Защото вече имат безброй нови приятели, които им помагат да живеят по нов начин. Мирела Ганчева от Несебър е една от тях и като изпълнителка на народни песни ще блесне пред хилядната публика с народната песен „Девойко мари хубава”.

Голямото име на българската поп музика Мария Илиева е гост звездата на тазгодишния фестивал. След ансамбъла на Нешка Робева и квартет „Интро” през 2016, всяка година едни от най-известните личности на България прегръщат безапелационно благородната инициатива „Завинаги с нас”.

Фестивалът дава начало и на кампанията „Деца помагат на деца”. Тийнейджърите, ентусиазирани от невероятните дни на морския лагер събират средства с организирани от тях концерти, нарисувани от тях картини и тематично заснети фотоси в помощ на всички деца от цяла България, останали без бащи.
Всеки, който иска да подпомогне благотворителната идея на Фестивала, може да закупи билет от Eventim и Grabo.

Нека заедно да изживеем един невероятен 7 май във Варна.
Защото Съдбата на всеки може да бъде променена.