Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Сбъдната българска мечта в надпревара за Бизнес Оскарите

 Община Пловдив е официален домакин на VIP Business Awards 2017 тази вечер

Пример за една изпълнена не американска, а българска мечта, получи заслужена номинация от Бизнес Оскарите - стартирайки дейността си с екип от трима души, за повече от 10 години „ОСКАР-ЕЛ“ се развива до компания с над 100 служители и собствена модерна производствена база, за постигане на световно качество в проектирането и производството на ел. табла.

 
Церемонията VIP Business Awards 2017, организирана за трета поредна година от VIP COMMUNICATION, ще обедини значимите постижения в икономиката ни на 9 март 2017 г. от 20 ч в зала Амбасадор на хотел Рамада Пловдив Тримонциум. Официален домакин на събитието е лидерът в индустриалното ни развитие - община Пловдив.
„ОСКАР-ЕЛ“ е внедрила и непрекъснато подобрява система за управление на качеството, околната среда и безопасните условия на труд, съгласно международно утвърдените стандарти от серията ISO. В нейните рамки се използва софтуерна система за управление на процесите и японската система 5S за подреждане и организация на производствените помещения и работни места. Внедрени са иновативни технологии и машини, повишаващи производителността и качеството на работа. Оборудвана е лаборатория за проверка на използваните инструменти. През януари 2017 г. се създаде “Клуб на младия иноватор”, който в рамките на фирмата да реализира идеи за подобряване и автоматизиране на технологичните процеси.
Компанията „ОСКАР-ЕЛ“ е ангажирана и с редица социални проекти с обществено значение, като участие в изграждането на спортни съоръжения, подпомагане на футболни отбори и училища, ремонт и изграждане на осветление за църкви и др.
Клиенти на фирмата са големи компании, опериращи на българския и международния пазар в областта на енергетиката, металургията, минното дело, хранително-вкусовата промишленост и околната среда, като сред тях са Ханиуел, Шнайдер Електрик, Уестингхаус, АЕЦ Козлодуй, Аурубис, Дънди Прешъс Метълс, Стомана Индъстри, Щрабаг, Главболгарстрой, Нестле и др.
Специално отличие за връзката на бизнеса с образованието ще получи утре по време на церемонията за Бизнес Оскарите „Тракия икономическа зона“ /ТИЗ/ - най-мащабната индустриална зона на България. Екипът на „Тракия икономическа зона“ организира първите по рода си срещи между бизнеса, учебните заведения и институции, местната и държавната власти.
Сред номинираните за Бизнес Оскарите са и лидери в производството с международен пазар като БЕЛЛА България, Рефан, както и един от най-мащабните инвеститори у нас - Кепитъл Холдинг Груп АДСИЦ.
Една от най-бързо развиващите се малки общини в България - Мирково, която успешно подпомага и бизнеса в региона, получи заслужена номинация от Бизнес Оскарите.