Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

С нови проекти община Мирково щурмува Бизнес Оскарите

  Една от най-бързо развиващите се малки общини в България - Мирково, която успешно подпомага и бизнеса в региона, получи заслужена номинация от Бизнес Оскарите.

 Церемонията VIP Business Awards 2017, организирана за трета поредна година от VIP COMMUNICATION, ще обедини значимите постижения в икономиката ни на 9 март 2017 г. от 20 ч в зала Амбасадор на хотел Рамада Пловдив Тримонциум.
За най-новия проект, финансиран от община Мирково по енергоефективни мероприятия за сградите на ОДЗ „Дора Габе“, дейностите бяха възложени на фирми от региона.
Общината успешно реализира и проекти за реконструкция и модернизация на инфраструктурата, с рехабилитация и възстановяване на пътен участък Долно Камарци – Пирдоп /Буново/ с. Буново, с. Смолско и реконструкция на водопроводната мрежа на с. Бенковски, община Мирково. Проектът е на стойност близо 5 млн. лв. Реализиран е и проект за рехабилитация и реконструкция на част от инфраструктурата на община Мирково, а стойността на проекта е около 4 милиона лв.
Лидерът в козметичната ни индустрия - „Рефан България” ООД, също е сред номинираните компании за престижните Бизнес Оскари.
Компанията, създадена през 1991 г., успешно се утвърждава на българския и международния пазар в Европа, Африка, Близкия и Далечния Изток. Вече 25 г. REFAN смайва с универсалност и богата продуктова гама. Фирмата е създала стотици продукти, базирани на природни формули и се гордее с над 400 бутика в 28 държави на 5 континента, благодарение на иновативните и гъвкави форми на бизнес, които предлага.
Една от водещите компании в икономиката ни - БЕЛЛА БЪЛГАРИЯ АД, също получи престижна номинация от Бизнес Оскарите.
След старта на дейността си през 1997 г., днес „Белла” е най-големият производител на хранителни продукти в България и водещ представител на хранителната индустрия в ЮИЕ. Ежедневно продуктите на холдинг „Белла” достигат до над 12 000 точки на продажба в България и Европа.