Банер
Предстоят престижните награди за Балкански туризъм

 Лъки Банско получи номинация за планинска дестинация

Един от най-предпочитаните планински хотели у нас и на Балканите - Апартхотел Лъки Банско, получи заслужена номинация от годишните награди Balkan Awards for Tourism Industry 2016. Второто издание на конкурса ще се състои на 1.12. 2016 г. от 20 ч. в хотел Premier Best Western София, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.

Апартхотел Лъки Банско разполага със студия и апартаменти, оборудвани с кухненски бокс. Гостите ползват без ограничение СПА зоната с вътрешен басейн с вградено джакузи и хидроджет, сауни, парни бани и фитнес център, ски гардероб с подгреватели, шатълите до първата станция на лифта на всеки 15 мин., а в почивните дни – транспорт по разписание директно до ски пистите.
Лятото в Лъки Банско е изключително преживяване с предлаганите разнообразни програми и красивия Аква комплекс, включващ външни басейни за възрастни и деца и уникална италианска кухня в елегантния ресторант Леонардо.
Само тук се предлага програмата за отслабване и релакс ЛъкиФит, курс за премахване на стреса „Йога с Пракаш“, също и подмладяващите и лечебни процедури в Аюрведа Клиник Лъки Банско.
В хотела има детски клуб с безплатни детегледачки през зимата, открита площадка с люлки и катерушки, детски колички, проходилки и всичко необходимо за удобството на малките палавници. Гордост за хотела е Международният детски езиков зимен и летен лагер ЛъкиКидс. Той дава на децата старт в бъдещето с придобитите езикови и социални умения и възпитание в непреходни човешки ценности.
Хотел Лъки Банско е подходящ и за конферентен туризъм, корпоративни и частни партита и бизнес срещи. Модерната мултифункционална зала с капацитет от 130 места е с най-съвременно техническо оборудване. За по-малки събития се предлагат още 3 малки зали. Хотел Лъки Банско се гордее със своя персонал от професионалисти.
Ето и останалите категории за конкурса:
ГРАН ПРИ Туристическа индустрия 2016
ЕКО ТУРИЗЪМ 2016
КУЛТУРЕН ТУРИЗЪМ 2016
МОРСКИ ТУРИЗЪМ 2016
ПЛАНИНСКИ ТУРИЗЪМ 2016
СПА ТУРИЗЪМ И БАЛНЕОЛОГИЯ 2016
МЕДИЦИНСКИ ТУРИЗЪМ 2016
ТУРИСТИЧЕСКИ АТРАКЦИИ 2016
ИНОВАЦИИ В ТУРИЗМА 2016
ИНВЕСТИЦИИ В ТУРИЗМА 2016
СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ В ТУРИЗМА 2016
ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУЧЕНИЕ В ТУРИЗМА 2016
БИЗНЕС ТУРИЗЪМ 2016
ФЕСТИВАЛЕН ТУРИЗЪМ 2016
СПЕЦИАЛИЗИРАНИ УСЛУГИ В ТУРИЗМА 2016
ТУРОПЕРАТОР 2016
ТУРИСТИЧЕСКА ДЕСТИНАЦИЯ 2016
ГОЛЯМА И МАЛКА ОБЩИНА С ПРИНОС В ТУРИЗМА 2016
Подробности тук: http://vipcompr.com/balkan-tourism-industry-awards-2016/
Организаторът на церемонията ВИП Комюникейшън, има зад гърба си куп престижни събития, като Националните награди за значими постижения в бизнеса и на церемониите за луксозно строителство, архитектура и дизайн, Националните медицински награди, Годишните медийни награди и други.