Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Мистерията Еньовден, ЕЛФ

 Малко преди да почне грандиозното шоу по закриването на Европа Лайънс Форум 2016, София, международния президент, почитаемия Боб Корлив се срещна с високо титуловани, наши млади шахматни дарования.
Лайън Боб премести фигурите от най-старата игра в света, отправяйки своите послания за мир, приятелство и партньорство между хората по света. 

Хилядната общност на Лайънсите в София остана поразена от заключителния спектакъл „Мистерията Еньовден“, изигран от трупата на Нешка Робева.
Зала 1 на НДК помни много триумфи в дългата си история. Но такова прочувствено, оригинално замислено и брилянтно изпълнено танцувално-певческо изпълнение не е имало скоро. Веселите млади танцьори показаха колорита и динамиката на живите български традиции. Завладяха сърцата на публиката и ги омъгьосаха, сякаш с Еньовско биле, да останат почитатели на българските традиционни песни и танци за цял живот. Те направиха от Лайънсите, верни посланици на българската култура, ритъм и звук.
Цялостната картина бе допълнена и с лазарното шоу на Анди от Манчестър, които пренесе светлината на Лайънс идеите, нагледно в залата. Чрез творческото си кредо завладя артреалността и я насочи по лъчите на красотата.