Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Мистерията Еньовден, ЕЛФ

 Малко преди да почне грандиозното шоу по закриването на Европа Лайънс Форум 2016, София, международния президент, почитаемия Боб Корлив се срещна с високо титуловани, наши млади шахматни дарования.
Лайън Боб премести фигурите от най-старата игра в света, отправяйки своите послания за мир, приятелство и партньорство между хората по света. 

Хилядната общност на Лайънсите в София остана поразена от заключителния спектакъл „Мистерията Еньовден“, изигран от трупата на Нешка Робева.
Зала 1 на НДК помни много триумфи в дългата си история. Но такова прочувствено, оригинално замислено и брилянтно изпълнено танцувално-певческо изпълнение не е имало скоро. Веселите млади танцьори показаха колорита и динамиката на живите български традиции. Завладяха сърцата на публиката и ги омъгьосаха, сякаш с Еньовско биле, да останат почитатели на българските традиционни песни и танци за цял живот. Те направиха от Лайънсите, верни посланици на българската култура, ритъм и звук.
Цялостната картина бе допълнена и с лазарното шоу на Анди от Манчестър, които пренесе светлината на Лайънс идеите, нагледно в залата. Чрез творческото си кредо завладя артреалността и я насочи по лъчите на красотата.