Банер
Вълнуващи приключения с изненадите от „Ледена eпоха: Големият сблъсък“ в детски зърнени закуски NESTLE

През лятото в промоционалните опаковки на детските зърнени закуски на Nеstle се крият ексклузивни изненади от дългоочакваното продължение на хитовата анимация „Ледена епоха: Големият сблъсък“. В опаковките на водещите марки Nesquik, Cookie CRISP® и Chocapic почитателите на забавните герои от поредицата ще открият изненада, подходяща за цялото семейство – летяща чиния за забавни игри на открито. Подаръците в трите различни опаковки детски зърнени закуски Nеstle се комбинират помежду си и по този начин правят игрите още по-вълнуващи. 

Петият филм от поредицата „Ледена епоха“ се очаква с голям интерес от всички малки и големи почитатели на ленивеца Сид, катерицата Скрат, съблезъбия тигър Диего и мамута Манфред. Cereal Partners Worldwide си партнира успешно за втори път с FOX, а всяко продължение на култовата анимация генерира повече продажби от предходния филм, като до момента са продадени над 135 милиона DVD копия.
Това лято всички почитатели на „Ледена епоха: Големият сблъсък“ ще изживеят едно вълнуващо „ледено“ приключение, докато се наслаждават на своята балансирана закуска, тъй като детските зърнени закуски Nеstle са направени с пълнозърнести култури като основна съставка и са източник на фибри. Те са обогатени с kалций, с отличен вкус и добри хранителни стойности, което ги прави чудесен избор за закуска като част от балансираното меню на всяко дете.
Зърнените закуски, приготвени с пълнозърнесто брашно, са добър избор за начало на деня, съчетани с мляко или плод. Именно това бе и повода в началото на 2013г. Зърнени Закуски Nеstle официално да представи в България обновените рецепти на детските продукти, направени с пълнозърнесто брашно и с увеличено съдържание на Калций – Nesquik, Cookie CRISP®, Nesquik DUO®, Chocapic и Cheerios, който представлява15% от ХРС за порция от 30g. Това е част от ангажимента на компанията за непрекъснато подобряване на хранителните стойности на своите продукти.

За Cereal Partners Worldwide
Зърнените закуски на Nеstle се произвеждат от Cereal Partners Worldwide, основана през 1990 г. в Лозана, където се намира и най-големият научно-изследователски център на Nеstle. CPW разполага с 16 производствени центъра и осигурява работа на над 4000 души по цял свят. Компанията се фокусира върху производството на готови за консумация зърнени закуски в цял свят. В портфолиото й са включени над 50 марки зърнени закуски, между които Nеstle FITNESS®, Cheerios, Chocapic и Nesquik. С продажби в над 140 страни по света, компанията отчита висок ръст на продуктите си в обем продажби и водещ пазарен дял.