Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Необичайно Hendrick’s парти в Ботаническата градина в София

За втора поредна година в Ботаническата градина на София се състоя най-необичайното събитие за сезона. Духът на удивителния джин Hendrick’s завладя ленивия следобед с непристойно забавни игри, неповторимо щур стил, с много лед, сенчести кътчета и омайни коктейли. Още с влизането си присъстващите бяха потопени в Хендриксовска нереалност. По виеща се пътечка се стигаше до Аромаосезатора, прилежно настанен в бутилка Hendrick’s с впечатляващи размери и демонстриращ богатството от билки, събрани във всяка по-малка такава.

Той повеждаше посетителите на арома-приключение из частната градина на Hendrick’s, събрана в няколко мистериозни шишенца. Притежателите на най-фин нюх, разкрили ароматите, сгушени в джина, заслужено си спечелиха Грамота за Великолепен Нос и още разхладителни награди.
Следващата дестинация бе Мега баровата игра. Преобразени в пешки, въоръжени с рози, коктейли и гигантски зарове, играчите се приплъзваха към заветната победа. Друга удивителна инсталация бе Масовата истерия, в която личният Луд Шапкар на Hendrick’s въвличаше нищо неподозиращите гости в игра на карти с много високи залози.
Неподражаемият Hendrick’s естествено се грижеше за предотвратяването на скуката и небивало доброто настроение, подвизаваше се с най-различни имена и действаше в комбина с рози, ягоди, краставици, джинджифилова бира и много други съзаклятници.
Следващото събрание на Обществото ще се проведе след още едно завъртане на Земята около Слънцето – дотогава не спирайте да тренирате мускулите на необичайността и да храните въображението и ярката си индивидуалност, информираха от PR Partner A TEAM.
Hendrick’s е уникален джин, произвеждан в малки партиди от около 500 литра, по специална рецепта на семейната дестилерия William Grant & Sons, в така нетипичната за джин Шотландия. Няма друг подобен джин, защото никой друг не се произвежда по такъв начин. Още любопитна информация може да научите на http://www.hendricksgin.com/.