Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

“Престиж 96” с ексклузивни нови продукти

„Престиж 96“ АД представи своя най-нов бранд „Престиж Селекция“. Вече повече от две десетилетия компанията създава сладки изкушения, любими на поколения българи. Фирмата е един от най-големите български производители на вафли и бисквити и е утвърден пазарен лидер в своя сектор.

„Престиж 96 е синоним на авторитет и отлична репутация. Застава с името си зад всеки продукт като своеобразна гаранция за високо качество и чудесен вкус. Като пазарен лидер във всички категории, в които оперира - бисквити, вафли, мини кейкове - се стреми да създава и развива продукти, които да гарантират отлично преживяване и вкус на своите потребители.  
В момента на пазара от най-новата продуктова линия в семейството на компанията - „Престиж Селекция“, можете да откриете следните серии:
„Престиж селекция ЛЮБИМИ“ са превъзходни и неустоими бисквити в три различни вкуса - какао, лешник и крем пастичерия, разработени с майсторството и класата на италианските специалисти в областта на сладкарството.
„Престиж селекция ФИНИ“ са ефирни и леки бисквити в два внимателно подбрани вкуса - ябълка и портокал и втори вид - с лешник, кокос и бял шоколад. Бисквитите „Престиж селекция Фини“ са разработени с помощта и безупречната кулинарна експертиза на шеф Жоро Иванов.
Компанията има великолепно сътрудничество с шеф Жоро Иванов за развитието на новите продукти, част от „Престиж Селекция“. Шеф-готвачът Жоро Иванов притежава диплом от престижния Френски кулинарен институт в Ню Йорк. В практиката си е преминал през обучения във Франция, Италия, Германия, а цели седем години е начело на ресторант с две звезди Мишлен "Ла Трюф Ноар" в Брюксел. Той е вицепрезидент на Евро-Ток Интернационал - асоциацията на топготвачите в Европа и президент на българското представителство на организацията. Към момента шеф Иванов заема поста главен готвач на кулинарния екип на Гранд Хотел София.
„Престиж 96“ АД е един от най-големите производители в хранителната индустрия в България и пазарен лидер в категориите бисквити, вафли и мини кейкове с марките си Траяна, Мираж, Роден Край, Хипер, Троя, Споко, Ная, Мюсли, Насладки и Престиж Мюсли. Две десетилетия Престиж създава любимите вкусове на България, като непрекъснато проучва предпочитанията на своите потребители и се вслушва в съветите им. Компанията е наградена в категория „Индустрия“ за принос в областта на устойчивото развитие, качеството и иновациите в производството на захарни изделия. Компанията работи усърдно за въвеждането на модерни и иновативни производствени линии и инвестира в проекти за устойчиво развитие и създаване на продукти с изключително качество.
Повече информация можете да откриете на следните линкове: http://www.prestige96.bg/bg/ и https://www.facebook.com/Prestige96bg.
Тони Титянова