Банер
С Nestlé Fitness Delice имате вкусна и балансирана закуска

Nestlé Fitness Delice е неизменна част от ежедневието на съвременната жена, защото е в основата на балансираната закуска, доброто настроение и тонус.
Тази година Nestlé Fitness лансира своите най-нови зърнени закуски. Nestlé Fitness Delice са хрупкави пълнозърнести закуски с вкусен пълнеж. Те са идеалното решение за едновременно вкусна и балансирана закуска, която е задължителна за всеки успешен старт на деня.

Новите продукти са създадени специално за жени, които държат да се хранят балансирано, но и не искат да се лишават от разнообразните и вкусни храни. Nestlé Fitness Delice се предлага в два вкуса – шоколад и червени плодове. Зърнените закуски Fitness Delice са вкусни и полезни, хрупкави отвън, с неустоим пълнеж отвътре. Направена със 100% пълнозърнеста пшеница, зърнена закуска Nestlé Fitness Delice съдържа 9 витамина и минерала, включително калций и желязо, а освен това е източник на фибри.
През годините Nestlé Fitness постоянно подобрява съдържанието на пълнозърнести култури, фибри и минерали в своите продукти и предлага разнообразни комбинации от различни вкусове. Добавянето на апетитни парченца плодове, обогатяването на хрупкавия пшеничен флейкс с ароматен мед и бадеми, неустоимият шоколадов вкус в съчетание със 7 витамина, калций и желязо са само част от факторите, които доказват, че балансираната и полезна закуска може да има приятен вкус, като в същото време съдържа голяма част от необходимите хранителни вещества за нашия организъм.
Зърнени закуски Nestlé Fitness се предлагат в четири различни варианта, за да отговорят на всеки вкус - натурален, с плодове, мед и бадеми и шоколад. Към портфолиото на марката се добавят и вкусните десерти направени с пълнозърнести култури Nestlé Fitness, които се предлагат в 3 вкуса – бисквитки и крем, ягода и млечен шоколад и лешник, а всеки десерт съдържа по-малко от 89 кCal.
Зърнените закуски на Nestlé се произвеждат от Cereal Partners Worldwide. Компанията е основана през 1990 г. и се фокусира върху производството на готови за консумация зърнени закуски в цял свят. Дружеството съчетава силните страни и на двете компании и е със седалище в Лозана, Швейцария, където се намира и най-големият научно-изследователски център на Nestlé CPW разполага с 16 производствени центъра и осигурява работа на над 4000 души по цял свят. В портфолиото са включени над 50 марки зърнени закуски, между които и Nestlé Fitness, Cheetios, Chocapic и Nesquik. С продажби в над 140 страни по света, компанията отчита висок ръст на продуктите си в обем продажби и водещ пазарен дял.
Съобщи Тони Титянова