Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

КОЙ И ЗАЩО ПРИКРИВА УБИСТВОТО НА КИРИЛ ДИМИТРОВ–КАРЛОС В ПЛЕВЕН?

Защо не беше отразено никаде за убииство кой прикрива извършителя, защо се опитават да извартят истината, защо казват, че е намерен на вън пред дискотеката след като е бил смъртоносно ударен вътре, защо се опитват да прикрият човек вече извършил едно убииство? 

Скъпи приятели!

Отиде си един велик човек един добър приятел, човек на който можеше да разчиташ винаги, човек който помагаше на всички, човек толкова добър, че хората докато не го опознаеха даже не вярваха истина ли е.
За съжаление трябва да Ви съобщим най-лошата истина:
на 13.02.2016г. Кирил Стефанов Димитров-Карлос беше убит в 06:00ч. в гр. Плевен след мозъчен кръвоизлив причинен от удар в лицето в местната дискотека Анаконда. Сърцето му е биело още близо 40 минути, биело е защото е голямо и добро, това сърце дори и след като е настъпила мозъчната смърт е продължило да бие за нас, тези които го обичахме и бяхме горди с това, че го познаваме!
Защо такъв човек толкова добър и честен едва на 37 години трябваше да си отиде от нас?Кой е виновен и кой ще понесе последствията за това? Чакаме отговор на всички тези въпроси и всички ние ще търсим справедливостта!!!! Вместо да сме по-добри и човечни ние сами се унищожаваме. Жалко, че един достоен човек ни напусна завинаги!
Поклонението се състоя на 15.02.(понеделник) от 15ч. на Централен гробищен парк, гр.Перник на което присъстваха над 300 човека.