Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

РЗС: Ще атакуваме феодалите за свобода на регионите

Партията се обявява срещу политическото лицемерие на Реформаторите, които на национално ниво имитират съдебна реформа

Разширено заседание на Управителния съвет на политическа партия „Ред, законност и справедливост” се проведе на 5 юли 2015 г., на което взеха участие  кметове и общински съветници, избрани с листата на РЗС през 2011 г.

РЗС има готовност да участва самостоятелно и коалиционно на местните избори в над 100 общини, като си поставя за цел поне в десет общини в страната да има самостоятелно избрани свои общински кметове и да увеличи влиянието си в местната власт с по-голям брой съветници. До момента партията има готовност с кандидатите си за кметове и листи за общински съветници в голяма част от общините, където ще участва.

Приоритет на РЗС е със своите новоизбрани кметове и съветници да осъществи нов тип икономическа политика за възраждане на регионите и нов тип финансова децентрализация, увеличаваща възможностите за самостоятелна инвестиционна политика на общините.

РЗС се обявява срещу политическото лицемерие на Реформаторите, които на национално ниво имитират съдебна реформа, а на местно са разпънали чадър над феодалите. Имаме твърдо намерение да извадим на показ феодалните реформаторски схеми на местно ниво, чрез които искат да изнудват правителството. РЗС ще работи за отстраняването на кметовете феодали и ще предложи нова антикорупционна програма за местното самоуправление.