Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

РЗС разкри нова мефистофелска конспирация на лаборанта Костов

 РЗС счита, че кандидатурите на ДСБ за кмет на София и за водач на листата в лицето на Вили Лилков и Трайчо Трайков са кандидатури тип „Б отбор”. Те не са кандидатури за да спечелят изборите, а за да отклонят гласове от ГЕРБ и да имат група общински съветници, чрез които да извиват ръцете на кмета Фандъкова, се казва в декларация на РЗС-София.

Софийското ръководство на РЗС отговорно заявява, че с подобни номинации от страна на ДСБ, на софиянци няма да им се наложи да правят сложен избор относно това кой да защитава интересите им и да управлява градът им.

Взетия назаем бивш кадър на ГЕРБ г-н Трайчо Трайков за водач на листата за общински съветници на ДСБ на предстоящите местни избори е поредната проява на безсилие и липса на потенциал от страна на политическата „ДЕ-формация” на лаборанта Костов.

Трайчо Трайков и Вили Лилков са кандидатури, които напомнят кандидатурата на Неделчо Беронов за президент. Колкото Беронов стана президент точно толкова шанс да стане кмет има и Вили Лилков.

Убедени сме, че Иван Костов пуска кандидатурата на Трайчо Трайков, за да дразни Бойко Борисов. Припомняме, че г-н Трайков беше отстранен от първото правителство на Бойко Борисов след грандиозния провал на бизнес-форума в Катар

Този мефистофелски прийом на Костов и Атанас Атанасов ни е добре известен и се прилага системно преди всеки избори с цел удължаване живота на вече изпразнената от съдържание партия на Командира.