Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Пеньо Иванов гостува на „Неделя следобед”

Шеф Пеньо Иванов гостува на арт формата „Неделя следобед с...”. По покана на организаторите Таня Дамянова и Деница Димитрова на 01.02.2015г в Culture Beat Club – НДК се състоя вълнуваща среща с автора на поетичната трилогия „Любов една”, „Любов единствена” и „Любов вечна” и на най-новата лирична стихосбирка

„Обичам те...и нищо друго няма”. В непринуден разговор бяхя разкрити подробности около цялата многостранна дейност на ръководителя и организатора Пеньо Иванов - като председател на Асоциация за развитие на изкуствата и занаятите – 7 /А.Р.И.З.-7/, като специалист в ресторантьорството и като личност, ангажирана с проблемите на съвременното общество. В ролята на водещ застана авторката и организатор на АРТформата „Неделя следобед с...” – Таня Дамянова.
С публиката на събитието бе разиграна благотворителна томбола, част от благотворителната кауза ” ART SMILES и подаваме заедно ръка на изкуството!” в подкрепа на младата певица Мария Георга, която зарадва всички с няколко свои изпълнения. Награди за томболата осигуриха: 'Premium Health Products' ltd , Иванина Захариева- безплатна коучинг сесия по скайп, ще имате възможността да пробвате водата - ЧУДО от Деница Димитрова от Kangen Water Bulgaria, книги от Стела Даскалова - авторката на „Всичко започва от детството” и „Какво се случва с любовта?”; „Планетата Земя е тъжно-синя” на Кристина Митева, както и поезия от Трифон Митев/баща на Кристина Митева/.
Сред публиката бяха Моника Господинова , нарисувала илюстрациите към книгата „Обичам те... и нищо друго няма” и Ева Минева, автор на заглавието на същата стихосбирка. Ева разказа, как е участвала и спечелила в конкурса за името на тази изключително емоционална творба. Тук беше и изпълнителят Иван Анастасов, участвал в озвучаването на диска към книгата.
Не липсваха и изненади – организаторите на събитието бяха подготвили мил поздрав за госта, по случай рождения му ден, който беше само ден преди срещата – 31.01.
Съобщи: Пеньо Иванов
Публикува: Виктория Милчева