Банер
NIVEA Q10 Серумни перли – грижа от ново поколение в борбата против бръчките

Своя нов продукт в грижата за кожата в борбата против бръчки - Nivea Q10 Серумни перли, представи Nivea в стилната обстановка на „Преди 10“. Nivea Q10 Серумни перли против бръчки е първият продукт, който предлага перлена технология на масовия козметичен пазар и видимо намалява бръчките и забавя

появата на нови, благодарение на уникалните перли, които съдържат естествения за кожата ко-ензим 10. Иновативната формула комбинира Q10, хиалуронова киселина и креaтин и действа активно срещу бръчките, като придава по-младежки вид на кожата.Преди нанасяне върху кожата перлите в Nivea Q10 Серумни перли се пукат, за да формират хомогенна смес със хидратиращия гел. По този начин серумната сила против бръчки е свежо активирана точно преди употреба.
Копринената текстура на NIVEA Q10 Серумни перли оставя изключително гладко и приятно усещане върху кожата. Жълтият цвят, който е характерен за естествения цвят на ко-ензим Q10, става невидим веднъж щом е нанесен върху кожата.
За да се сдобие с реална представа за Nivea Q10 Серумни перли, екипът на марката даде възможността на 140 дами да изпробват продукта преди още да се предлага на пазара. Близо 92% от от тях споделят, че това е новият им любим продукт за лице, над 96% биха го препоръчали на приятелка, а над 90% разкриват, че видимо намалява бръчките.
Доверете се на новите Nivea Q10 plus Серумни перли против бръчки, защото са създадени за ежедневна употреба и са идеалната база за нанасяне грим.
Подарете си нежното докосване на перлите всеки ден!
Тони Титянова