Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

„Русалка” е домакин на международен турнир по конен спорт за 9-ти пореден път.

 В „Русалка” кипи подготовка за рождения ден на собственика на курорта Николай Банев.
Няколко редовни от години вече събития ще ознаменуват празника на 17.08- събота ще се проведе за 9-ти пореден път международен турнир по конен спорт с награден фонд за купите на „Русалка”, „Берое 1916” и „Банев”.

Едновременно с това започва и 13-тата международна музикална академия за класическа музика с участието на музиканти и преподаватели от Франция, Япония, Грузия, Русия, България и Македония, Германия.
За 13-те години домакинство, на „Русалка” са подарени 5 класически рояли и пиана, от световно-известните майстори на жанра, които са свирили на сцената на комплекса.
Тук, за разлика от повечето наши курорти, където отвсякъде гърми чалга, може да се чуе класическа музика по всички алеи, защото залите с инструментите са отворени за всеки турист, който може и иска да посвири.
Едновременно с музикалната академия по класическа музика започва за 6-та поредна година Джаз Фестивал с джазмени от различни европейски страни.
И тази година гости на Банев ще са повече чужденци, отколкото нашенци. Специален гост на рождения ден на Николай Банев ще бъде руският мултимилиардер Потанин с фамилията си. Те, най-вероятно ще кацнат с един от частните самолети на богаташа на близко до България летище.
Според запознати с делата на двамата, те са създали обща фирма за инвестиции и търговия.
Публикува : Виктория Милчева
Съобщи : Людмила Първанова