Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

„Рефан” подкрепи деца, лишени от родителски грижи и такива с увреждания

За пореден път фирма „Рефан” и знаменити личности подкрепиха форум за деца аутисти. Управителят на козметичния гигант „Рефан” Ангел Попов преди месец дари 1000 книги на Дома в Драгалевци за деца, лишени от

родителски грижи, а сега за трети пореден път подкрепи Фондация „Стъпка за невидимите деца на България”. Благодарение на неговото съдействие се провежда международна обучителна конференция с участието на специалисти, представители на министерства и редица държавни институции. „Изказвам огромни благодарности към „Рефан” и лично към Ангел Попов, за подркепата през годините, за да се стигне до реализацията на тази толкова веажна конференция - първия семинар по приложен поведенчески анализ. Отново изключително с подкрепата на „Рефан” проведохме на 30 април 2011 в НДК и кръгла маса на високо ниво”, изказа благодарността си Владислава Цолова от фондацията. Три дена се обсъждаха терапевтични подходи и европейски законодателни практики, подпомагащи лицата от аутистичния спектър от специалисти и държавници, като инициативата бе подкрепена и от светски персони като Ники Кънчев, Дидо от Д2 и Део.

На снимката: Ангел Попов заедно с кмета Йорданка Фандъкова в Дома в Драгалевци, където управителят на „Рефан” даде старт на кампания „Книгата в ръцете на децата”

Съобщи „Рефан”
Публикува Виктория Милчева