Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Събитията на 2011-та година по БНТ

За първи път БНТ ще предложи обзор на 2011-та година не само с кадри от архива си, но и с ексклузивни интервюта на някои от участниците в събитията. За първи път пред телевизионна камера проговорят банковите служителки, които прекараха часове в плен на банков обирджия, както и ранения охранител.


За разлика от годишните обзори на конкурентните медии, БНТ ще предложи на зрителите анализ на събитията и ще очертае тенденциите за 2012-та година. Това ще направят не само репортерите на новините, но и анализаторите -журналистите Севда Шишманова и Петко Георгиев, и историкът Димитър Стоянович. За равносметката от случилото се в Норвегия и травмата, която атентаторът остави в Норвежкото общество зрителите ще научат на живо от Осло.

Предаването „Събитията на 2011г.” е базирано на рубриката на „По света и у нас” –„Събитие на седмицата”. Водещи на „Събитията на 2011г.” ще бъдат Геновева Радева и Даниел Чипев, а режисьор Мария Христова.

Гледайте „Събитията на 2011г.” на 30-ти декември 20:50ч. веднага след централната емисия новини "По света у и нас".А кое от 12-те предложения ще събере най-много гласове зрителите ще научат в централната емисия новини "По света и у нас” на 31 декември.

За събитие на 2011г. гласувайте bnt.bg/bg/polls/details/65