Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

“Избери, за да помогнеш”

Над 360 000 лева са събраните до този момент средства от благотворителната инициатива на Райфайзенбанк “Избери, за да помогнеш”• Дарителската кампания продължава – всеки може да подкрепи проектите в кампанията на www.izberi.rbb.bg или като изпрати SMS.

361 385 лева бяха събрани до този момент от третата дарителска кампания на Райфайзенбанк “Избери, за да помогнеш” 2011 г., като близо 70% от сумата е за здравни проекти. Средствата са набрани от дарения на 2897 служителите на Групата Райфайзен и банката, която за всяко направено лично дарение е добавила по още 100 лв.
Организираната от банката инициатива и нейната дарителска онлайн платформа е отворена за външни дарители – граждани и фирми, които искат да направят благотворителен жест в края на годината. Проектите, включени в инициативата имат за цел да решат значими проблеми от сферата на здравеопазването, социалната сфера, културата и образованието, и опазването на околната среда. Активната дарителска кампания на Райфайзенбанк продължава до средата на месец януари 2012 г. като всеки може да подкрепи каузите, чрез дарение през сайта на кампанията www.izberi.rbb.bg или чрез SMS.
В набраната до този момент сума не са включени средствата от дарители, които са превеждали средства директно на организациите, както и даренията чрез SMS. Сайтът на инициативата www.izberi.rbb.bg ще остане активен и след публичното отчитане на набраните средства по време на тазгодишната кампания, което ще се проведе в края на януари 2011 г. На сайта ще се поместват и отчетите на организациите, включени в кампанията, за това как са изразходвали дарените средства.
За двете предходни издания на дарителската кампания “Избери, за да помогнеш” Райфайзенбанк получи общо 4 награди за корпоративна социална отговорност, като за кампанията през 2010 г. Българският дарителски форум отличи банката с наградата “Най-щедър дарител”.