Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

БНТ 2 със специални новогодишни предавания

В новогодишната вечер репортерите на БНТ 2 ще покажат на зрителите куриозни случки от всички краища на страната в празничното предаване “Невероятно, но факт...през 2011”. То започва точно в 20:00ч., а водещите Румен Бахов и Калчо

Петков заедно с балета на чистачките ще “изметат” старата година и ще “изтръскат” от нея най-любопитните истории за хора и животни у нас. Зрителите на БНТ 2 ще научат кои са най-скъпите метли в света, най-загадъчните табели, най-честния катаджия, най-скандалната рисунка и други необичайни събития от изминалата 2011 година. В новогодишната вечер своите специални пожелания към зрителите на БНТ 2 ще отправят известни русенци, пловдивчани, варненци и благоевградчани.

В последния час на старата година БНТ 2 ще покаже на зрителите на живо и как ще посрещат Новата година във Варна, Благоевград, Пловдив и Русе. Прякото предаване “Виж празника по БНТ 2” започва точно в 23:00ч. от морския площад “Независимост” с програмата на ансамбъл “Варна” и група “Матиа базар”. Репортерът Димитър Димитров ще провери как се веселят българи, арменци, турци и евреи в Пловдив и какво се случва на площада пред общината. Галя Пенчева от Русе ще надникне в кухнята на един от най-емблематичните ресторанти в крайдунавския град, а след това ще се включи на живо от тържеството на открито. През цялата новогодишна нощ в Благоевград ще празнуват на площада с ансамбъл “Пирин”. Там ще бъде и репортерът Антон Чавдаров, който минути преди полунощ. ще раздаде на гостите от баницата с късмети на БНТ 2.

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ С ПРОГРАМАТА НА БНТ2!