Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

BUSINESS LADY CLUB посети дом за деца, лишени от родителска грижа „Надежда“

На 21-ви декември 2011 година, представители от Business Lady Club посетиха дом за деца, лишени от родителска грижа „Надежда“, гр. Белоградчик.
Децата от дома получиха внушителни количества хранителни продукти, бельо, зимни боти, лекарства, хавлиени кърпи, играчки и много други изненади.

Г-жа Емилия Григорова, директор на дом „Надежда“, посрещна любезно и топло гостите от екипа на дамския бизнес клуб. Деца на възраст между 5 и 15 години се включиха в трескавото разтоварване на огромен бус и пикап, препълнени с необходими продукти и стоки.
На специално подготвен малък спектакъл, в рамките на цял час, децата от дом „Недежда“ пяха Коледни песни и рецитираха стихотворения пред своите дарители.
Бизнес дами от клуба активно участваха в набирането на средства и успяха да осигурят всичко необходимо за доброто посрещане на Коледните и Новогодишни празници на малчуганите. Големи заслуги и признателност клубът дължи на застрахователно дружество „Виктория“, които отпуснаха 5 000 лв. за благотворителната инициатива на Business Lady Club.
Благотворителната акция „ДОБРО СЪРЦЕ“ на Business Lady Club има за цел да подпомага целогодишно нуждаещите се деца от всички краища на България. Дамите от клуба предвиждат редица нови благотворителни инициативи, неизменна част от които ще бъдат съпричастността, моралната подкрепа и личният контакт с децата. Екипът вярва в добрите сърца на хората и в това, че заедно можем да постигнем много и да направим децата на България по-щастливи и пълноценни.