Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Министър Трайчо Трайков награди „Рефан” на „Произведено в България”

Министърът на икономиката и енергетиката подкрепи българските производители и връчи традиционните награди ”Златен лъв” и ”Сребърен лъв” на 17-то издание на националното изложение „Произведено в България”.

За първи път тази година бе присъдено отличието "Производител, прославил България зад граница" и статуетка „Почетен Меркурий”, които икономическия министър връчи на козметична фирма "Рефан" и нейният президент Ангел Попов, който нашумя напоследък с поредица от обществени, социални и благотворителни инициативи.
Признанието е напълно заслужено, защото "Рефан" участва в изложението от 1999 година и е носител на повече от 16 "Златни лъва" за своите уникални серии и продукти, прославили родината на петте континента. Само за последната календарна година „Рефан България” ООД отвори 50 фрайчанзингови магазина на територията на Испания, без да се броят десетките останали в 24 държави на 5 континента.
Министър Трайков и изложението „Произведено в България” отличиха заслужено българският производител "Рефан", който с висококачествените си продукти се превърна във визитна картичка на страната ни в последните две десетилетия.
В заключение министърът на икономиката, енергетиката и туризма призова: "Купувайте българското... Наша обща кауза сега е да направим марката „Произведено в България” наистина част от една стока. Аз като представител на държавата се ангажирам за това".