Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Христо Стоичков ще коментира изборите в студиото на БНТ

Два избора в едно. Две студиа в едно предаване. Изборното студио на БНТ започва на 23 октомври в 17.45ч. Първи и на живо ще видите всичко за резултатите и победителите. Водещите на БНТ Добрина Чешмеджиева и Бойко Василев с помощта на най-новата и модерна техника ще направят данните на социолозите достъпни и интересни за всички зрители.

Така както го правят само колегите по света.

Вашият кмет първо по обществената телевизия! БНТ е единствената медия, която ще ви потопи в интригата на вота по места в цяла България. Защото журналистите на националната телевизия знаят кога и как да зададат точните въпроси. На кандидатите за Първи няма да поднесем цветя, но първи ще им поднесем микрофон с горещи въпроси. Вижте срещата на фаворитите ви веднага след вота.

Кои политици ще са щастливи, кои ще останат разочаровани и кой ще потрива доволно ръце – първите коментари на живо с БНТ. Кого ще убоде Камата, ще видите от студиото ни на Сан Стефано 29. Анализите на ситуацията в страната ще идват директно от студиото в НДК. Ако пък не сте съгласни с мнението на Евгений Дайнов, Татяна Буруджиева, Божидар Димитров и Даниел Вълчев, пишете ни във форума на izborite.bnt.bg и в социалните мрежи.

Георги Любенов ще бъде вашият глас.

Всичко това можете да гледате освен в ефира и на живо на  tv.bnt.bg

ВНИМАНИЕ! Изборите не са шоу програма, от тях зависи нашето бъдеще.