Банер
Music Space Radio стартира с представянето на най-новата песен на група D2

Онлайн радиото е част от проекта Music Space, подкрепящ българската музика
Проектът Music Space стартира собствено радио под мотото „Най-новата българска музика“. Едни от най-популярните български певци и музиканти дойдоха

на партито, по случай старта на проекта. Сред тях бяха Искрен Пецов, Тома от „Мюзик Айдъл“, рапърите Кристо и 100 кила, Явор от Gravity Co, Гери Турийска, Ивайло Крайчовски от „ФСБ“, Васил Гюров от „Ревю“ и още много други. Елица Тодорова поздрави всички с акапелно изпълнение на народна песен и подари икона на организаторите на събитието, а група D2 зарадва публиката с най-новата си песен „ В съня“, което нажежи още повече атмосферата и вдигна градуса на емоциите. Красен Хинков, директор на дирекция „Продукти и услуги“ в Мобилтел, поздрави лично гостите и пожела успех на всички изпълнители. М-Тел е компанията, която не само с радост създаде проекта, но продължава да го подкрепя и до сега. Вечерта продължи с презентации на най-интересните видео интервюта от онлайн медията Music Space TV и купон до зори.
Проектът Music Space си поставя за цел да подкрепя и популяризира авторската българска музика. През последните години той успя да се наложи като най-голямата музикална онлайн медия в България, която отразява развитието на музикалната сцена у нас с ежедневни видео репортажи. Сайтът www.musicspace.bg на проекта  успя да се утвърди и като социална мрежа, в която всеки музикант или група има собствен профил, от който споделя съдържание, коментира и поддържа връзка с почитателите и приятелите си.
Music Space Radio е изградено в актуалния формат CHR (contemporary hit radio) и по него ще звучат най-актуалните и модерни български хитове, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Music Space Radio е част от проекта Music Space, който стартира през 2008 година и съчетава в себе си най-новата авторска българска музика, музикална социална мрежа и онлайн медията Music Space TV. Проектът Мusic Space е създаден с основната цел да популяризира българските изпълнители и българската музикална култура. За повече информация - www.musicspace.bg