Банер
Работна среща на BUSINESS LADY CLUB

06 октомври 2011г., София. Business Lady Club проведе поредната си работна среща. Домакин на събитието беше ВУЗФ (Висше училище по застраховане и финанси) и неговият вицепрезидент, както и зам. председател на дамския клуб, г-жа Детелина Смилкова.

В рамките на два часа бяха разгледани досегашните резултати, както и бъдещите инициативи на клуба. Проведе се конструктивна дискусия относно новите идеи, които ще бъдат добавени към цялостната концепция на Business Lady Club.
Кратък филм представи новото издание на сп. „Business Lady”. На представянето лично присъства и г-жа Албена Йорданова, лице на последния брой. Бяха демонстрирани всички досегашни събития на Business Lady Club: първата сбирка на членовете, срещата с жените посланици в България , спортните мероприятия - голф турнир и конна езда, както и първата образователна инициатива със студенти.
В своята презентация организаторите на клуба запознаха дамите с предвижданите нови дейности, както и с предстоящата ноемврийска проява, която ще бъде в основата на интересната тематика на сп. „Business Lady” след месец.
Председателят на клуба, г-жа Мая Цакова, приветства новите членове и за пореден път изтъкна предимствата, които различават Business Lady Club от останалите сродни сдружения, като концепция, идеи и събития. На всички членове бяха раздадени стилни златни и сребърни значки с логото на клуба.
Business Lady Club е отдаден на редица общественополезни каузи, подплатени с редица стойностни и креативни концепции и идеи.