Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

ПРАЗНИК НА РАЙОН „СРЕДЕЦ” 2011

И тази година, за 6-и пореден път, район „Средец” на Столична община ще отбележи своя празник.
Ето я и самата програма:
1.Детско утро – на 01.06.2011 г. от 10,00 до 13 часа , което ще се състои на централния столичен булевард „Витоша”
Празникът ще бъде открит от г-жа Маргарита Гутева – кмет на район „Средец” От 10,00 до 14,00 часа в отсечката между улиците „Неофит Рилски” и „Алабин” ще се движи ретротрамвай, който ще вози безплатно всички желаещи деца.

На сцена на бул”Витоша” № 13 ще има забавна програма с участието на формации от читалищата и училищата в район „Средец” , а в разположената наблизо шатра ще се демонстрират логически игри представени от MBG TOYS и ще се проведе пилотно състезание между два отбора, като репетиция пред предстоящите от 17 септември тази година турнири, които ще се провеждат всяка събота в ретротрамвая. Ще има и викторина с награди , осигурени от „Егмонт – България”, ресторанти „Макдоналс” и кафе „Лаваца”.
2.Открита приемна на кмета на район „Средец” г-жа Маргарита Гутева – на 02.06.2011 г. от 12,30 до 15,30 часа в Градската градина. Г-жа Гутева очаква гражданите на София и е готова да отговори на всички поставени към нея и районната администрация въпроси.
3.Празничен концерт – на 02.06.2011 г. от 17,30 до 21,30 часа в градинката около езерота „Ариана” с участието на групите Уикеда” и „Хоризонт” , бившия вокалист на „Киора” Стоян Михалев, участника във финала на Евровизия за България през 2009 година Миша Илиев , младите изпълнители - Йоанна Томова – представителката на София в големия международен конкурс за млади певици на „AVON” , Николина Атанасова – в момента снима клип на първия и авторски сингъл „Дали ще дойдеш”, , Вера Станчева – пиано бар „Родина”, Лара Димитрова – носителка на наградата на публиканта на конкурса „София пее” 2009, танцовите формации „Блясък” и „Келтски феникс” и др.
Водещи на музикалната програма ще бъдат журналистите Михаела Петкова и Владимир Христовски.
Празникът на района се осъществява с подкрепата на дирекция „Култура” на Столична община, Столичен електротранспорт” ЕАД, „Профудс” ООД и” , портал „Европа, а основен медиен партньор на събитието ще бъде –Европа директно – София
http://direct.europe.bg.