Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Бургаските архитекти подкрепят усилията на Общината за благоустрояване на града

Архитектурната колегия на Бургас прие декларация, с която подкрепя усилията на общинска администрация за привличане на европейски пари и благоустрояване на града.
В нея пише следното:
„Завършилата реконструкция на Морското казино, асфалтираните алеи в парка и новото осветление ще превърнат Бургас в още по-желан за отмора и отдих през всички сезони.
В името на подобряване на градската среда и качеството на живот успешно се усвояват и средства за реконструкция на Ларгото по ул. „Александровска”, „В. Априлов”, „Кирил и Методий” и част от „Богориди”.

Отнасяме се с разбиране към неудобствата, причинени от строителството през есенно-зимния период, който е единствен възможен за строителство в един туристически град.Убедени сме, че усвоените европейски средства за обновеното ларго са в полза на всички жители и гости на града.
Пожелаваме на общинска администрация все така упорито и настойчиво да търси възможности за реализация на нови проекти по различни европейски фондове и програми.
Архитектурната колегия на Бургас е готова със своя потенциал отговорно да се включва в изготвянето на необходимите проекти.”