Банер
Тити Папазов е новият звезден репортер на “Календар”

Старши треньорът на баскетболния "Левски" е новият звезден репортер на централната новинарска емисия на Нова ТВ. Журналистическите му материали ще гледаме всеки делничен ден от 4 до 8 април, от 19:00 ч. в “Календар”.

Понеделник, 4 април
Концепцията за нов училищен закон предвижда проблемните ученици да се мотивират със срещи с известни личности. Тити Папазов ще потърси мнението на учителите и на пряко “засегнатата” страна – учениците.

Вторник, 5 април
От специалисти и данни на статистиката ще разберем дали алергиите предпазват от онкологични заболявания.

Сряда, 6 април
Отвлечените българи в Судан – какво се случва близо три месеца по-късно? Каква е позицията на външно министерство и авиокомпанията- работодател.

Четвъртък, 7 април
Според американски учени генна мутация може да бъде причина за безсъние или недостига на качествен сън. Какво мислят българските специалисти по генетика и хората?

Петък, 8 април
Дари ваксините влияят различно при двата пола и какви са причините? Кой е слабият пол по отношение на имунизациите?

Първата българска звезда, приела предизвикателството да се включи в „Звезден репортер” и да разработи три различни репортажа, е Миро. Първият от тях е излъчен на 18 февруари 2009 г. След това в „Календар” се изявиха редица актьори, музиканти, спортисти, политици, журналисти и тв водещи. Николай Василев е първият действащ министър, станал звезден репортер от 20 до 24 април 2009 г.

Нова телевизия