Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Апартамент от 225 кв. м. за 300 лева и защо възрастни хора заплашват да подпалят вилите край язовир Искър - този уикенд в „Хрътките”

В събота «Хрътките» от 20.00 часа по bTV Action ще покажат апартамент от 225 квадратни метра в Пловдив, който струва 300 лева. Сумата е потвърдена от съда на три инстанции.
В предаването зрителите ще се запознаят и с историята на онкоболна жена, на която Топлофикация запорира сметките заради дълг на майка й отпреди 10 години. Нещо повече, преди две години столичното парно е издало документ, че абонатът няма дългове.
Репортер на «Хрътките» откри най-евтиното място за живеене в столицата Евросюза – Брюксел – в розова палатка на гърба на европарламента.

Зрителите ще го видят в съботното издание на предаването с Валентина Войкова.
В неделното издание на разследващото провокативно предаване по bTV Action ще стане ясно може ли с билкови прахчета да се лекуват хепатит и цироза.
«Хрътките» ще покажат и достолепни жители на преклонна възраст, които заплашват да подпалят вилите край язовир Искър. Апетитните имоти в чашката на язовира са притежание на дипломати, светски личности и подземни босове и са построени върху земите на възрастните хора.
Възможно ли е млади и образовани мъже доброволно да си инжектират парафин, какво се случва след това и колко мъже са загубили способността си да водят полов живот заради една инжекция? Отговорите - тази неделя, 3 април, в «Хрътките» от 20.00 часа по bTV Action.