Банер
Ники Кънчев с приз за благотворителност от "Рефан"

Вчера в БТА "Рефан" получи 100-ното благодарствено писмо за последните месеци - този път бе от фондация "Невидимите деца", във връзка с шествието-концерт, което ще се проведе на 2 април пред НДК и Борисовата градина в подкрепа на децата-аутиусти.

За втори път управителя на "Рефан-България" Ангел Попов , както и популярният водещ Ники Кънчев застават зад благородната кауза. Но не тя бе причината радио Дарик, предаването "Купон на Изток от рая" и емблематичният водещ да получат грамота и свеща-уникат с нотки на мускус и бергамот. Гигантската свещ "Звуците на добротворчеството", която тежи 6 кг и е висока почти половин метър, е дар за журналиста за подкрепата, която оказва вече 20 години на родната музика, но и на българския производител и за благотворителността.
Наградата бе връчена от българския козметичен гигант в навечерието на 20-годишния юбилей на фирмата. Та се превърна във визитна картичка на България пред света в сферата на висшата парфюмерия и козметика. Въпреки световната стегнация и финансова криза "Рефан-България" отваря постоянно свои представителства по света, които предлагат наред с останалите продукти емблематичните серии "Роза от България" и "Кралица роза". Българският бранд е познат в повече от 40 страни по света и присъства на 5-те континента. Последното представителство, което отвори бе тази година в Барселона, а в рамките на месец във Франция след Париж, отвориха врати франчайзинговите магазини на "Рефан" в Перпиньон и в Бретан.
Носител на 15 престижни награди и медали от международни и български изложения "Рефан-България" подпомага вече две десетилетия развитието на средния и семеен бизнес у нас, като помага на стотици малки фирми да процъфтяват, благодарение на иновативността и креативността в своя мениджмънт и гъвкавата си производствена политика.

Виктория Милчева bgbezgranici.com