Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Измамите с имотите „на зелено” и абсурдната история на американски гражданин в български затвор - този уикенд в „Хрътките”

Тази събота в «Хрътките» зрителите ще разберат защо с пълна сила продължават вече изтърканите измами с имотите „на зелено”. Екипът на предаването ще покаже още как се печелят 35 хиляди евро от покрив, след като варненски общински съветник надстрои панелен блок, успя да си узакони новия имот и да го продаде.
Защо държавата упорито отказва да даде за осиновяване дете от дом без родители - ще стане ясно в събота от 20.00 часа по bTV Action.

В неделя, 27 март, „Хрътките” с Валентина Войкова ще разкажат ексклузивно за зрителите на bTV Action абсурдната история на един американски гражданин от български произход, който лежи в български затвор, независимо, че писмо от президентството го обявява за свободен.

Репортер под прикритие на предаването провери и способностите на три врачки. „Хрътката” показа на гадателите снимки на двамата „най-важни мъже в живота й” – Алфред Хичкок и Стивън Кинг. Какво се случи – зрителите ще видят тази неделя от 20.00 часа само по bTV Action.