Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Евгения Раданова, Ели Гигова и Ивайло Манолов тази неделя в “Станция Нова”

Интервюто на Валерия Велева в „По пантофи” ще бъде от дома
на Весела Лечева и Манол Велев

В „Рулетка” тази неделя темата на Витомир Саръиванов е „Кой иска Алексей Петров да стане президент?”, а в студиото ще бъдат председателят на политическата партия „Нова сила” Антон Сираков и новото лице на партията

Миннет Пашова. Интервюто на Валерия Велева в „По пантофи” ще бъде от дома на Весела Лечева и Манол Велев.

В епизод 26 на „Съдебен спор” темата е „Искам си гроба”, а истината и този път ще отсъди отново съдия Искра Онцова.

„Отчаяните съпруги” Вихра и Мая ще направят първото общо телевизионно интервю на три дами, които освен приятелки, са и повече от успели жени – депутатката Калина Крумова, актрисата Мая Бежанска и единствената българка с три олимпийски медала – Евгения Раданова. Ще видим и челровната Ели Гигова в един откровен разговор за любовта, женските емоции и истински стойностните моменти в живота. Доскорошната водеща на “Здравей, България” ще се подложи и на експеримент, свързан с човешката аура и енергийните чакри чрез изследване с аура камера. Експертът Деян Колев, за който няма тайни в сферата на необяснимото, ще ни шокира със своите признания за скритите мистични влияния в живота. В „Ателието на Отчаяните съпруги” ще разберем как да си направите сами оригинални аксесоари от плетива и разкошни фигурки от захарно тесто за децата. Вихра и Мая продължават да търсят най-любопитни подробности около най-важния ден в живота на една жена – нейната сватба, с рубриката „Помощ! Омъжвам се!”, а темата този път е „Необходимост или мода е сватбения агент?”. В „Училище за красота” ще видим нов начин, чрез който можем да се избавим от старите си татуировки, без да губим време.

Ирина Сарачинова в „Най-добрата майка” ще разкаже историята на Иванка Асенова, която е израснала без майка и баща, а сега съвсем сама се бори детето й да не последва нейната съдба.

В 15:45 ч. започва интервюто на Нана със специалния гост на „Станция Нова” –дългогодишния импресарио на Васил Найденов – Ивайло Манолов, познат и от шоуто “ВИП денс”.

В класацията „Последно 10”, заедно с водещите Яна Грудева и Стефан А. Щерев, ще видим най-известните моми за женене, а коментатори по темата ще бъдат синоптичката на Нова ТВ - Никол Станкулова, редакторът Георги Неделчев и плеймейтката Златка Димитрова.

Нова телевизия