Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Министър Александър Цветков откри националния офроуд шампионат

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Цветков откри на 20 март (неделя) с демонстрационна обиколка националния офроуд шампионат в Трявна.

Над 100 се записаха за участие в първото за годината офроуд състезание „Трявна 2011”. Надпреварата беше проследена от близо 5000 души.

Министър Цветков взе участие и в състезание с автомобили 4х4 заедно с представители на печатните и електронни медии. Навигатор на журналистите беше българският участник в Дакар 2011 Тодор Христов. След края на състезанието министър Цветков награди най-добрите журналисти с купи и фото-алманах с кадри от Дакар 2011.

В деня преди официалното откриване министър Александър Цветков връчи наградите на победителите в "Балканска Рали-Рейд Купа 2010" – клас „Автомобили”. На церемонията беше представена и изложбата на фотографа Стоян Драев „Дакар…сбъдната мечта”, както и уникалния фото-алманах с кадри от легендарното състезание, в което за първи път тази година имаше и български участници. По време на събитието министър Цветков пожела на всички, които мечтаят да участват в Дакар да се осмелят и да сбъднат мечтата си.