Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Министър Александър Цветков ще представи възможностите за инвестиции в железопътния сектор пред китайска делегация

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Цветков ще представи пред китайска бизнес делегация възможностите за инвестиции в областта на железопътния транспорт.

В понеделник (14 март) от 10:30 часа министър Александър Цветков и представителите на най-голямата китайска компания за производство на локомотиви и вагони “CSR” ще посетят локомотивното депо в Подуяне, където ще се запознаят с производствените му възможности.

Посещението е следствие на договореното от министър Александър Цветков сътрудничество, по време на посещението му в Китай, в областта на железопътния транспорт между двете страни, в това число и проучването на възможности за производството на железопътен подвижен състав в нашата страна. Вече има създадена българо-китайска работна група, чиято цел е да задълбочи сътрудничеството в договорените области.

В рамките на посещението си в България китайската делегация ще посети вагоноремонтни и вагоностроителни предприятия, за да се запознае с техния капацитет и да проучи възможностите за сътрудничество.