Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Мишо Шамара стана звезден репортер на 2010 г.

Подобно на победителя за 2009 – Део, вместо награда,той ще се пробва в „Темата на Нова”

Един от символите на Варна – Мишо Шамара, е звездният репортер на 2010. Това стана след като почти една трета от зрителите на Нова ТВ гласуваха за десетте най-добре представили се през миналата година звездни,

но пишман репортери...

На второ място остана Маргарита Михнева, а след нея се наредиха Петър Москов, Росен Плевнелиев, Румънеца и Енчев, Латинка Петрова, Китодар Димитров, Александър Цветков, Параскева Джукелова и Джони Пенков.

Един от създателите на групата „Гумени глави“ и изпълнител на култовите парчета „Фенки, фенки“, „Мой", „Все още съм замесен“ и „Всички палавници“, подобно на звездния репортер на 2009 – Део, ще се пробва в „Темата на Нова”.

„Много се радвам ,че бях избрах за най-готиния репортер. Ако има такъв за десетилетието - пак мен ме изберете, за хилядолетието - пак мен ме изберете”, коментира с усмивка Шамара. Той не крие, че дължи победата си на феновете, защото те го подкрепят и следят всичко, което прави. „Благодаря ви – без вас съм нищо”, признава Шамара.

Новото си амплоа най-известния български рапър показа от 23 до 27 август 2010 г. в централната новинарска емисия „Календар”, когато направи репортажи за живота на българските младежи, за мъжката изневяра, свалките на плажа и безопасността на джетовете.

Първата българска звезда, приела предизвикателството да се включи в „Звезден репортер” и да разработи три различни репортажа, е Миро. Първият от тях е излъчен на 18 февруари 209 г. След това в „Календар” се изявиха редица актьори, музиканти, спортисти, политици, журналисти и тв водещи. Николай Василев е първият действащ министър, станал звезден репортер от 20 до 24 април 2009 г.

Нова телевизия