Банер
“Аз обичам България” (“I love my country”)

Вариететното гейм шоу „Аз обичам България” започва на 18 март 2011 г. Новият формат ще се излъчва веднъж седмично – всеки петък между 20.00 ч. и 21.30 в продължение на 3 месеца.

„Аз обичам България” се осъществява по лиценз на холандската продуцентска компания Talpa Media. Излъчва се в още 30 други държави по света. Предаването е чудесна алтернатива за лежерна и забавна петък вечер, с много любопитни и интересни факти, музика и страхотно настроение пред малкия екран.

В „Аз обичам България” един срещу друг застават два отбора, всеки от които съставен от един капитан и три популярни личности от различни възрастови групи. Капитаните са винаги едни и същи, а останалите членове на тима се сменят всяка седмица. В общо 7 рунда те трябва да отговарят на поредица от въпроси, свързани единствено с България и моменти от миналото и настоящето на страната. Кино, телевизия, история, политика и спорт са само част от областите, които ще предизвикват участниците. Публиката също участва в шоуто, като всеки отбор има агитка, която активно го подкрепя. Ако отборът спечели – печелят и неговите привърженици, поради което и те са особено мотивирани да помагат на своите фаворити.