Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

“Аз обичам България” (“I love my country”)

Вариететното гейм шоу „Аз обичам България” започва на 18 март 2011 г. Новият формат ще се излъчва веднъж седмично – всеки петък между 20.00 ч. и 21.30 в продължение на 3 месеца.

„Аз обичам България” се осъществява по лиценз на холандската продуцентска компания Talpa Media. Излъчва се в още 30 други държави по света. Предаването е чудесна алтернатива за лежерна и забавна петък вечер, с много любопитни и интересни факти, музика и страхотно настроение пред малкия екран.

В „Аз обичам България” един срещу друг застават два отбора, всеки от които съставен от един капитан и три популярни личности от различни възрастови групи. Капитаните са винаги едни и същи, а останалите членове на тима се сменят всяка седмица. В общо 7 рунда те трябва да отговарят на поредица от въпроси, свързани единствено с България и моменти от миналото и настоящето на страната. Кино, телевизия, история, политика и спорт са само част от областите, които ще предизвикват участниците. Публиката също участва в шоуто, като всеки отбор има агитка, която активно го подкрепя. Ако отборът спечели – печелят и неговите привърженици, поради което и те са особено мотивирани да помагат на своите фаворити.