Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

За маниите на изнасилвачите и наказанията за футболните хулигани в „Код: Криминално” по bTV Action

В понеделник, 28 февруари, предаването „Код: Криминално” отново ще навлезе в детайлите: този път в психологията на хората, търсещи любов чрез насилие - от 20.00 часа по bTV Action. Какви са маниите на изнасилвачите и как жертвите на сексуално насилие превъзмогват душевните и физическите травми? В студиото на Мая Костадинова ще гостува жена, станала жертва на сексуално насилие, за да разкаже как е превъзмогнала страха и как продължава животът й днес.

Актуалната тема за футболното хулиганство също ще намери място в предаването на 28 февруари. Зрителите ще разберат какви наказания ще получат виновниците за погрома в София след вечното дерби Левски – ЦСКА. Всички гледни точки за действията на полицията и поведението на агитките – от 20.00 часа bTV Action .

Предаването ще разкрие и подробности за съдебното заседание по делото за смъртта на 15-те българи в Охридското езеро.

Във вторник, 1 март, „Код: Криминално” ще потърси причините за нарастващия брой „убийства за жълти стотинки”. Екипът на предаването ще припомни едно жестоко убийство в свищовското село Козловец, извършено миналото лято, чието разследване е замръзнало. Защо все по-често в България възрастни хора стават жертви на убийства за жълти стотинки. И защо убийците са на свобода? Изгубили всякаква надежда, че справедливостта ще възтържествува, близките на жертвата потърсиха „Код: Криминално”.