Банер
Любомир Стойков е новият звезден репортер на “Календар”

Професор Любомир Стойков е новият звезден репортер на “Календар”. В седмицата от 28 февруари до 4 март медийният и моден експерт ще покаже, че разбира и от новини.

Темите, по които ще го гледаме в централната информационна емисия на Нова ТВ, всеки ден от 19:00 ч.,

са най-разнообразни – от критериите на родителите за избор на име не детето до развенчаване на мита, че жените говорят повече от мъжете, както и какво знаем за спешния телефон 112.

Разбира се, няма да липсва и тема от областта, в която Стойков е признат за корифей у нас – мода, само че по време на криза.

Логично, на националния празник на България, звездният репортер ще се опита да разбере каква е общата култура на българите и знаят ли каква дата е 3 март…

Първата българска звезда, приела предизвикателството да се включи в „Звезден репортер” и да разработи три различни репортажа, е Миро. След него се изявиха Татяна Дончева, Надежда Михайлова, актьори от сериала "Забранена любов", Калин Вельов, Нина Николина, Юлия Юревич, Алисия,Жасмина от "Сделка или не"... Николай Василев е първият действащ министър, който стана звезден репортер от 20 до 24 април 2009 г.
Нова телевизия