Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Chrysler 200 Convertible на цена от 26 445 долара

Chrysler обяви, че при появата си на пазара в Северна Америка през пролетта на тази година, новият 200 Convertible ще се предлага на цена от 26 445 щатски долара (за 200 Convertible Touring), а по-високото ниво на оборудване- 200 Convertible Limited, ще струва 31 240 долара.

Chrysler 200 Convertible 2011 идва с нов дизайн на екстериора и интериора, подобрено окачване, оптимизирана двигателна гама и системи за активна и пасивна безопасност. От компанията са предвидили и възможност за вграждането на сателитно радио SIRIUS, мултимедийна система с твърд диск 30 гигабайта, а самият автомобил ще се предлага в три нива на оборудване- 200 Convertible Touring, 200 Convertible Limited и 200 Convertible S (ще се появи на по-късен етап от развитието на колата).

Новият Chrysler 200 Convertible ще се предлага с нов 3.6-литров Pentastar V- образен, шестцилиндров задвижващ агрегат или с 2.4- литров, редови четирицилиндров. И двата двигателя ще бъдат комбинирани с шестстепенни предавателни кутии.

От Chrysler са предвидили възможност за избор между твърд и мек сгъваем таван, управлението на които се извършва чрез бутон, както и между два вида автоматично заключване.