Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Ирландец изобрети продукт • Чанта-шлифер

• Ирландец изобрети продукт, който заобикаля таксите за свръх багаж
• С Jaktogo срещу таксите за свръх багаж на авиокомпаниите
• Чанта-шлифер спестява пари от таксите за свръх багаж
• Jaktogo е иновативно изобретение, с което можете да пренасяте над 10 килограма багаж без да плащате за него

Ако при всяко ваше пътуване се безпокоите, че ръчният ви багаж надвишава размерите или ограниченията в килограмите, установени от съответната авиокомпания, то вече нямате повод за притеснение.
Jaktogo /Джак Ту Гоу/ е новото революционно откритие на ирландския инженер John Power.

Пътувайки често до различни точки на света, креативният ирландец нерядко попада в ситуации, в които багажът му надвишава допустимия лимит. Заставен да плаща допълнително за всеки килограм, Power се провокира и вдъхновя да създаде Jaktogo.
Jaktogo е дреха с 14 различни по големина джобa, която лесно може да бъде преобразувана в чанта за багаж, добавяйки допълнителни килограми към вашето пътуване, като ви спасява неудобството на извънредната такса/ багаж. Jaktogo е задължителен за всеки пътуващ, защото осигурява допълнително пространство за багаж, заобикаляйки ограниченията на авиокомпаниите. Новото практично изобретение e подходящо за съхранение на вашите документи и багаж, като независимо дали под формата на връхна дреха или сгънато като чанта побира до 10 + килограма. Така едновременно спестявате пари от прекалено високите такси и ди осигурявате удобство при пътуването. Jacktogo е конструиран от лека и непромокаема материя и може да бъде използван и като дъждобран. Стилен и практичен, тежи само 800 грама и позволява да бъде сгънат в чанта формат A4. С практичния си размер Jaktogo си резервира постоянно място във вашия куфар, за да бъде използван, когато е нужно. Достъпът до борда на самолета на пътници с подобна дреха с много джобове никога досега не е бил отказван и това няма да се промени. Jacktogo струва само 70 евро/ 140 лева/ и използвайки го веднъж или два пъти, вие вече ще сте си върнали парите, които сте инвестирали в него. Още повече, че това е продукт за вас и за цялото ви семейство.