Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Детска радост на Summer Vibes Festival

Второто издание на младежкия Summer Vibes Festival вече е вписан успешно в историята на град Видин. През изминалия уикенд над 1000 деца и техните родители доказаха, че дори и в супер технологичното време, в което живеем, забавленията на открито без мобилни устройства все още са на мода.

Организаторите от Община Видин и Event Masters бяха осигурили безброй забавления за малки и големи, които донесоха неподправена радост, много положителни емоции и безброй усмивки. На най-голям интерес се радваха скачането с чували, тегленето на въже, състезанието с тротинетки и рисуването върху асфалта с тебешири, а три от най-активните деца си тръгнаха с награди. Любителите на танците имаха възможност да разучат различни движения от хип-хоп, брейк, електрик буги и попинг културата, а наученото да приложат във вечерните концерти на топ изпълнителите Наско Колев, Боро Първи, Алекс и Влади, Монти и Петя Алекса.
От сцената в Крайдунавския парк "Баба Вида" прозвуча неколкократно и призива "Не на дрогата". Организаторите в сътрудничество с Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни, Общински съвет по наркотични вещества и доброволците от лятната доброволческа програма на Община Видин се надяват Summer Vibes Festival да е бил добър пример за всички подрастващи как могат да се забавляват в реалната, а не в дигиталната реалност.
Съобщи Тони Титянова
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.