Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...
FesTEAval 2021

FesTEAval се завръща, още по-бляскав, обединявайки цветни и прекрасни изложители, представящи видове от цял свят. Спрете за момент и се насладете на вкуса, топлината и щастието. От 18 до 20 юни пред Телефонната палата (ул. „ген. Гурко“ 4) за четвърти път любителите на чая ще могат да посетят дългоочакваният FesTEAval и да се насладят на цяла палитра от изненади!

Идеята е да се създаде уютна, магическа атмосфера, събирайки на едно място десетки изложители на чай и продукти пряко свързани с консумацията на чай.
Виждайки че напоследък чаят все по-малко се асоциира с боледуване, а напротив- свързваме го със здраве, искаме всеки гост на изложението да се стопли с чаша чай докато се запознава с продуктите, представени от нашите изложители.
Успешните три издания на FesTEAval обединиха в себе си многообразие от традиции и продукти. Ноември 2019г. получихме доверието на над 50 фирми, между които както известни брандове, така и бутикови производители и вносители и бяхме подкрепени от различни международни организации и институции.
Основна цел на събитието е запознаване на гостите с културата на чая. Всеки ден ще бъдат организирани демонстрации, характерни за различните краища на света. Ще бъдат представени характерните японска и китайска чаена церемония, както типичния английски следобеден чай.
Входът за гости на FesTEAval е свободен. А програмата и представяните продукти са разнообразни и всеки може да открие нещо за себе си като опита различни вкусове, добие нови интересни знания и разшири мирогледа си.